Sabotage Hip Hop Edition: Expansion Team Soundsystem

February 20, 2015

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email

expansion team_poster

 

Sambata, 21 februarie, in club Colectiv, are loc Sabotage Hip Hop Edition, avand drept cap de afis Expansion Team Soundsystem, respectiv pe DJ Babu si Rakaa Iriscience, doi dintre membrii trupei americane Dilated Peoples. Prezentat de Ciuc Premium, Sabotage Hip Hop Edition include in line-up si alte 3 nume autohtone: Dj Dox, Sunet Fin si Omu’ Gnom.

 

Accesul se face incepand cu ora 21:00, Dj Dox fiind cel care va da startul serii, urmat de trupa Sunet Fin care va urca pe scena in jurul orei 22:30. Dupa ora 23:00 va incepe concertul lui Omu’ Gnom, in timp ce show-ul Expansion Team Soundsystem este programat in jurul orei 00:00. Programul se va respecta intocmai, iar recomandarea organizatorilor este ca fanii sa vina in timp util la eveniment.

Inspirat din cultura hip hop-ului clasic, duo-ul s-a format in vara anului 2004 si si-a propus de la bun inceput sa sparga barierele rigide impuse adesea de industria muzicala. Singurul lor scop este acela de a vedea cat mai multi oameni din jurul lumii simtindu-se bine la partyurile lor. Daca la inceput in proiect era implicat doar DJ Babu, includerea lui Rakaa drept maestru de ceremonii a venit foarte firesc, acesta mentinand si accentuand seturile prin intermediul rimelor.

474429606_640

Biletele pentru Sabotage Hip Hop Edition inca mai pot fi achizitionate la pretul de 35 de lei online, de pe MyTicket, dar si din urmatoarele magazine: URBN Store, VGeneration, Corner Shop, H2O Shop si Ollie Gang Shop. Mai mult decat atat, primele 10 persoane care isi achizitioneaza biletele de la URBN Store vor avea parte de o surpriza fara precedent! Biletele vor putea fi cumparate si in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii, la pretul de 35 de lei pana in ora 22:30. Dupa aceasta ora biletele vor fi 45 de lei.

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

Event: http://goo.gl/PLnzYW

DJ Babu si Rakaa Iriscience va invita la Sabotage Hip Hop Edition

exp-team_cover_hhlive1

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email