SUMMER WELL

May 24, 2013

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email

181251_463876323689536_1277963249_nMa bucur enorm ca, desi anul trecut ultima zi a festivalului a fost anulata, acest lucru nu s-a rasfrans asupra editiei de anul acesta, asa cum se intampla cu cele mai multe festivaluri cand lucrurile nu merg conform planului.

Summer Well, din punctul meu de vedere, este unul din evenimentele cu pretentii de la noi din tara, unul din putinele festivaluri la care simti ca se munceste cu adevarat pentru a se oferi participantilor o experinenta de neuitat.

La editiile precedente m-am bucurat teribil de locatia impresionanta, de oamenii frumosi care au venit la festival, de amenajare, de micile lucruri care faceau diferenta si nu in ultimul rand de muzica si de vibe.

 

Normal ca n-au fost perfecti, dar cine este?

 

Anul acesta sper sa am parte de aceeasi experienta placuta pe care am trait-o in 2012, indraznesc sa cer chiar si un pic mai mult soare si ploaie deloc, daca se poate.

Organizatorii ne vor colora zilele si ne vor ascuti simturile cu nume mari din industria muzicala precum:

 

The Vaccines

 

[youlist vid=”84no_HITKFo”]

 

Stiai ca? In toamna anului 2011, trupa a fost fortata sa amane turneul din Japonia si US, deoarece Young a avut ceva probleme cu corzile vocale. Probleme ce au condus la trei operatii la corzile vocale in doar noua luni?

 

Spector

 

[youlist vid=”sk6TgpwlbiI”]

 

Stiai ca? The Guardian a descries stilul lor ca fiind ceva “somewhere between Roxy Music and The StrokesThe Killers and Kanye WestPulp and Frank Sinatra“?

 

The Family Rain

 

[youlist vid=”DXYzrsJAJQE”]

 

Stiai ca? Cei trei frati Ollie, William si Timothy – fac muzica impreuna, de la varsta de 15 ani, si ca au semnat imediat cu Mercury dupa ce au lansat single-ul rock ‘Trust Me, I’m A Genius’?

 

AlunaGeorge

 

[youlist vid=”VfCSx5641U4″]

 

Stiai ca?  Aluna si George lucreaza la piesele lor in casa lui George pentru ca nu dispun de un studio profesionist?

 

 

Eugene McGuinness

 

[youlist vid=”5T3doHCuuSA”]

 

Stiai ca? Reviewer-ul BBC, Chris White, l-a numit “brimful with ideas” si a spus despre vocea lui McGuinness ca “soars euphorically and coos playfully with equal aplomb”?

 

The 1975

 

[youlist vid=”FfBKqaVk2Co”]

 

Stiai ca? Healy, McDonald, Hann si Daniel s-au cunoscut la scoala din Manchester pe vremea cand erau adolescenti? Si ca au inceput sa cante inca din 2002, lansand materiale sub diverse nume ca: Talkhouse, The Slowdown, Bigsleep si Drive Like I Do, pana au ajuns sa se hotarasca asupra numelui ce avea sa ii faca celebri,The 1975?

 

The XX

 

[youlist vid=”_nW5AF0m9Zw”]

 

Stiai ca? Oliver Sim si Romy Madley-Croft au dat viata band-ului pe cand acestia aveau doar 15 ani? Chitaristul Baria Qureshi alaturandu-li-se abia in 2005 si Jamie Smith un an mai tarziu?

 

sau

 

The Courteeners

 

[youlist vid=”lPCUUfZSO9A”]

 

Stiai ca? Fray sustinea concerte acustice, solo in baruri si cluburi in Manchester si ca, dupa ce a primit foarte multe reactii positive de la multime a decis sa se lase de facultate si sa formeze o trupa?

 

 

Locatia va fi aceeasi, Domeniul Stirbey, la 15 km de Bucuresti, in Buftea mai exact, pe 10 si 11 august.

summer_well_11

Stiai ca? Barbu Alexandru Stirbey a mostenit domeniul Stirbey la varsta de 23 de ani si ca, inca de pe atunci, si-a dedicate o mare parte din timp valorificandu-i la maxim potentialul, in special potentialul economic?

 

O locatie cu o asemnea incarcare istorica si culturala a reusit sa armonizeze perfect un festival scaldat parca intr-o mare de imaginatie si veselie.

 

Ca si in cazul editiilor precedente, nu se vand bilete, doar abonamente pentru ambele zile iar pretul lor este de 129 lei (15 mai – 15 iunie), 149 lei (16 iunie – 9 august) si 169 lei in zilele festivalului (10 si 11 august).

 

Daca vreti sa fiti conectati cu update-urile evenimetului intrati aici. Daca totusi nu sunteti interesati sa fiti la curent oricum va recomand site-ul lor pentru ca este unul aparte cu care se merita sa va clatiti un pic ochii.

 

Nu cred ca are rost sa va mai spun ca ne vedem pe acolo 😉

1798

 

Summer Well este prezentat de Orange.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email